Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Desperat avsked

Lagunens mörkgröna vatten slussas mot gondolens kant.

Vi hamnar i gugning,
min gondol är inte längre vattentät

Regnet slår mot huden med piskande slag
samtidigt som inpyrda stränder flyter förbi.

Vi tar avsked, befäster oss i en annan dimension där vi har för avsikt
att lämna avtryck.

Dina befästande anletsdrag skildrar min driftande tankegång
som sätter färg på en värld betraktad ur en gondol

Det är i sorti som gondolen lämnar lagunens nyktra vatten.




Fri vers av Anton the poet
Läst 649 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2010-11-22 14:15



Bookmark and Share


  cykelstyre
fin. riktigt fin!
2011-07-31

  Den outtalade
riktigt bra!
2011-02-15

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Tjusigt. =)
2010-12-15

  Robert Almgren VIP
Vackert och målande!
2010-12-07

  LeeJasmine Livredd
*applåd*
2010-11-30

    vilgot hellros
detta gillas!!
2010-11-29

  Junitvillingen
*Nyktra vatten*...aldrig hört det uttrycket, måste säga att jag blev fascinerad när jag läste det. Smart & fantasifullt du!! Dessutom en väldans fint formulerad text. Den imponerar - mycket för att du som är så ung redan skriver så "vuxet" och så grymt bra:-)))
2010-11-25

  Jack_iX
Snyggt o tänkvärt att se allt i ett perspektiv från en gondol.
2010-11-25

    sajo
Av dina väl skrivna ord så ser man för sig avskedet, du målar upp en bild för läsaren. Applåder i massor.
2010-11-22

    ej medlem längre
SNYGGT!
2010-11-22

  Nikolai Jungsin VIP
mycket målande och levande
2010-11-22

    Max Poisé
Åååh...Nyktra vatten...bara ordet är värt massor av applåder!!
2010-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Anton the poet
Anton the poet