Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avskalad Verklighet

De säger att det är dags att jag låser mig in.
jag lyssnar ni skriker för att kunna söka mig åt det håll jag vill gå.
Med min ena fot innanför trappuppgången och den andra utanför det tiden inte låter mig förklara märker jag plötsligt att min fritid blivit ett heltidsjobb.

De sista raderna ligger fortfarande dolda, jag hörde inte att det var meningen att jag inte skulle få höra vad jag hade väntat på den dagen.
Det var bara av en tillfällighet, en tung symfoni av motsvarigheten vilken ligger dold från gårdagen som fick mig att börja tvivla på mitt eget nervsystem, som fick mig att stanna upp och titta lite närmare.

Tveksamheten speglades från min näthinna till världens ände, jag trodde jag skulle spikas på korset. När orden kom ur min mun och slöjan skingrades kring dina anletsdrag kunde en harmoni koppla ihop nyfikenhetens slända som blint spelade mellan oss.

Men vad de egentligen visste står skrivet på första sidan som länge kommer ha en speciell plats

i min bokhylla




Fri vers av Anton the poet
Läst 501 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-09-24 22:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Håller med. Vackert. Antar, eller hoppas, att du redan ändrat det där med Dem. Ett ständigt dilemma för många; När i allsin dar ska det vara De och När ska det vara Dem. ;) Tack för god läsning. Lycka till med boken!
2013-11-26

    Clara Natt
Vacker! Men ändra dem till de i första ordet samt i slutet :D
2012-05-12

  anits VIP
Mycket berörande och starkt skrivet
om verkligheten
2011-09-24

  Ninananonia VIP
Berörande...avskalad verklighet..
2011-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Anton the poet
Anton the poet