Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du säger att alla människor är olika

men det gäller inte oss män
vi är alla lika
enligt dina ord Gudrun




Fri vers av Michael Lilja
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-22 14:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Michael Lilja