Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en inneboende smärta för orden


det bor en underlig typ i mitt hjärta
försöker få kontakt med mitt inre
som är mycket vackrare än
mitt yttre

bakom de stängda dörrarna
sitter han tyst och väntar
på sin frihet

vägen till lycka finns där
någonstans i mitt inre

hör hur han sjunger i olika toner
musiken kommer genom
mina fingrar
där ord blir till

nu blev han tyst
mörkret sänkte sig
han gömmer orden
kastar nyckeln

för han kan inte stava




Övriga genrer av Lars E Jönsson
Läst 171 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-22 16:38



Bookmark and Share


  helenita VIP
Gillar!
Han därinne-kom ut
2010-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson