Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

byrålådsfynd! av sol, 14 år  :).. nu blev det en amira som är 12!

roligt perspektiv...




mitt ofödda barn

 

 

svävande lätta andetag

susande som sommarvind

 

slutna ögon

darrande

i nattens dröm

 

det är du mitt hjärta

min lilla stråle

som liknar sommaren

solen

och framtiden




Fri vers av sol
Läst 351 gånger
Publicerad 2005-12-02 09:01



Bookmark and Share


  tonsoku
jättevackert! hoppfullt... gillar!
2005-12-04

    Porslinsdockan
Så rent och vackert *Sparar den som favoriter*
2005-12-03

  karamellen
Håller med de övriga.Underbar!
2005-12-02

    Cajsa
Vacker dikt!
2005-12-02

  Propella
Andlöst vackert! Du är så jäkla duktig på det här med att framkalla en bild, en känsla. Kan läsa det om och om igen.
2005-12-02
  > Nästa text
< Föregående

sol
sol