Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

..dagen efter..




Krossad oskuld

 

Iskylan blåser förbi,

sakta men säkert lämnar den,

bleka stela ansikten,

krampaktiga händer,

förstelnade känslor.

 

Vantro, misstro

från alla håll

tar över, lägger sig

som en hinna av nysnö

över de stela

krampaktiga siluetterna

vars verklighetsbild

så hastigt ryckts ifrån dem.

 

En verklighet så falsk

att det räckte med

några väl valda ord,

för att krossa oskulden

och ge en hård,

brutal bild av de närmaste,

en förfulad, föräcklad och hatisk bild.

 

Gråter igen.

Vem bestämmer vad som är fult?

Vad är det som styr känslorna kring synen på sexualiteten?

 

 

 




Fri vers av queenia
Läst 356 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-11-23 09:00



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Slå tillbaka vackra du
2010-11-24

  Nina Nightwish VIP
Bra text som jag sa till dig igår och som sägs här nedan, du är unik:)
2010-11-23

  Niclas Petersson VIP
Låt ingen jävel komma åt dig. Du är unik.
2010-11-23

  Max Poisé VIP
DU bestämmer!

helt klart!

Tack för denna Q!
2010-11-23

  Lars E Jönsson
Frågan på slutet hänger kvar............jag bestämmer bara över mej själv
2010-11-23
  > Nästa text
< Föregående

queenia
queenia