Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Phoenix från askan

Hjärtat mitt
Är fri som en fågel

Den flygger till det varmaste
Ständigt

Söker igenom alla solar i universum
För att hitta den oändliga elden

Men brinner alltid upp till aska
Tillsammans med solen som slocknar

Från askan så återuppstår den
För att fortsätta sitt sökande

Efter den rätta




Fri vers av M.A.J.R
Läst 366 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-12-18 04:28



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Livet är ett ständigt sökande...Positivt ändå när man fortsätter trots misslyckanden.
2012-06-27

    vilgot hellros
svinbra! verkligen!
2010-12-22

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Underbart vacker poesi. =)
2010-12-20

  Seglaren
LYcka till. Nån gång.
2010-12-18
  > Nästa text
< Föregående

M.A.J.R
M.A.J.R