Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konsten att försvinnna

Jag sveper mina händer över tinget för att tysta det till stumt

Det är inte första gången som känslan av instängdhet och lyrisk hämnd regerar över mitt sinne

Konsten att försvinna är dock en hemlighet som jag vallar för att inte glömma

Men frågan är varför jag i denna idioti utövar tekniken när jag vet att jag startar ett fall där objekten är som domino brickor

Plåster på såren hjälper inte om man inte på ett vanskapt sätt leker bevisligen med grafens filosofi

Allt är bara meningslösa ord på ett vitt papper som ingen kommer förstå

Därför är konsten att försvinna den dyrbaraste hemlighet jag känner till




Fri vers (Fri form) av MissTake
Läst 304 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-23 13:48



Bookmark and Share


  Bubbth
Du är så djup syster min 8O<3
2010-11-23

  Mr Lindemann VIP
En skadad själ bär ett sårad hjärta genom livet.

- smärtlindring sökes
2010-11-23
  > Nästa text
< Föregående

MissTake
MissTake