Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Årets vackraste dag



Hur kan en dag som den här,
lysas upp av solen.
Skänka denna plats så mycket ljus och värme.

Hur kan en dag som den här,
ha den friskaste vind.
Den som sprider lukter och känslor som hopp och kärlek.

Hur kan en dag som den här,
grönska marken.
Få allt att bli pånyttfött och åter få se en ny dager.

Hur kan en dag som den här,
den värsta dagen i mitt liv
ändå vara så sprudlande vacker...




Fri vers (Fri form) av MissTake
Läst 516 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-09 15:21



Bookmark and Share


  F.
Gillar mycket. Du använder språket skickligt.
2011-02-09
  > Nästa text
< Föregående

MissTake
MissTake