Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
morgonpoesi


Jag känner mig ledsen



jag känner mig ledsen
men sorgen är inte min
den är hälld
påströdd
för att vila din själ

jag känner mig sorgsen
illa till mods
känner jag kämpar
i uppförsbacke
för att se dig gro

jag känner mig vilsen
jag har hört alla dina ord
all oärlighet
nu vilar jag stilla
i soffan där du lämna mig




Fri vers av MissTake
Läst 459 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-06-11 12:41



Bookmark and Share


  Fonofobisk
Du satt ord på det jag inte kunde. Väldigt fint.
2017-08-13

  Natten24
sorgligt. gör ont. fint. vacker text men smärtsam.
2017-07-15
  > Nästa text
< Föregående

MissTake
MissTake