Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem ser när du gråter


Hur mycket du än försöker, så känner du mig inte
För nej... Du känner mig inte
Och du kan inte bära mina kedjor

Har huvudsakligen blidkat över det
Över det öppna fältet
Mot bakgrunden av solen finns det någon som ser.
Du ser förtappad ut med dina röda ögon
och tårarna som rinner
Världen måste du ha korsat,
vem har du korsat den för?

Vem ser när du gråter?




Fri vers (Fri form) av MissTake
Läst 330 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-12-16 16:44



Bookmark and Share


  Stay Golden
''The strong are leading''
2019-07-17
  > Nästa text
< Föregående

MissTake
MissTake