Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(?!)




Rödvinspoesi (?!)

Nyans av tegel
utvecklad arom
och fatkaraktär
med inslag av tobak
Blålila
med doft av skumbanan
aningen bränd

Kryddigt!

Smak av lakrits och gräs
komplex

     %

Zinfandel,
      Sangiovese
Brachetto,
      Mourvèdre

Fruktsyra
            bouquet
björnbär
            mjölkchoklad
peppar
            vanilj

Pinjenötter

Fyllig strävhet
16-18 °C




Fri vers av Loffe
Läst 277 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-23 15:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Loffe