Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett litet råd( Snart är det jul)

Gnistrande stjärnhimmel nu i advent
Frost på mitt fönster
Ett nytt ljus blir tänt..
Julen som nalkas
Ja, snart är den här
Glöm inte friden
Den ger dig ro
När stressen blir mycken och sätter sitt bo,
Med glögg och en kaka
Ett lugn du kan få..
Tiden med måsten blir lättare då:)




Fri vers (Fri form) av Nina Nightwish
Läst 213 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-11-23 17:58



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra råd :)
2010-11-24

  Junitvillingen
Dessa ord är viktiga att ta till sig. Här har du ett julfreak av stora mått + att min nya kärlek är likadan...men vi stressar inte runt för att hitta dyra julklappar osv utan vi pysslar, pyntar & skapar mysstämning i våra respektive hem.
2010-11-23

  Svartsilver
jag älskar julen, så underbart med ungarnas glada förväntan:) och här ska det inte stressas...jo kanske bara lite;)
2010-11-23

  Larz Gustafsson VIP
Jag hatar julen.
2010-11-23

  yta
Jätte tänkvärt ska försöka leva efter det när det blir Jul.
2010-11-23

  peter markurth
skicka dyra julklappar till mig...hehehe=vitsen m jul
2010-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish