Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten juldikt

Strålar gör stjärnan vid  mitt fönster

 Av frosten bildas ett gnistrande mönster

Ögon som tindrar i julenatten

Ljusen är tända och jag kan höra skratten

Utanför fönstret ligger snön och glimmar

Mot djupblå himmel till morgonens timmar





Fri vers av Nina Nightwish
Läst 804 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-11-23 20:38



Bookmark and Share


  Effell
Väl fångad (jul)stämning med igenkänningsfaktor. I positiv bemärkelse, åtminstone om man nu tillhör dem som faktiskt har glada minnen och erfarenheter av jul. :-)
2010-11-24

  Maiah VIP
Stämningsfullt
2010-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish