Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läs reflektioner på Poeter.se


Efter 3 månader här med olika ord stilar jag skrivit, kan jag konstatera en sak, många som mår dåligt av olika anledningar skriver gärna om det, tänk att denna möjlighet finns, för någon läser, någon hör av sig och vips får de någon att prata med om problemet. Om inte Poeter.se funnits vad hade dessa människor då gjort. Känns som vi alla är en enda stor hjälpande familj till människor i nöd.

Kanske har även kärleken hittas här, vi kan konstatera att sidan fyller en stor social funktion enligt min mening. Sen får "riktiga" poeter tycka vad de vill.

Tack för ordet




Övriga genrer av Lars E Jönsson
Läst 425 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2010-11-24 11:10



Bookmark and Share


  tess_
kan bara hålla med!
tack för att ni finns <3
2010-11-24

    ej medlem längre
denna sida skulle bli ganska enahanda om vi alla skrev av samma anledning ... jag säger JA till mångfald, bra ordat
2010-11-24

  Lars E Jönsson
Du under mej,

tack för du läste dagistexten, du fattade den märker jag
2010-11-24

  Larz Gustafsson VIP
Det där är en utopi.
2010-11-24

  Rosen VIP
Jag tackar dig för dina väl valda, kloka ord
2010-11-24

  Gothian X
Om bara herr Henricson var villig att ta emot min utsträckta hand, så skulle det kunna bli ännu ett snäpp bättre stämning här. Jag är en av den lilla klick som herr Henricson syftar på. Jag har fått mitt straff och jag försöker gå vidare, det vore bra om herr Henricson kunde göra det också, jag kommer aldrig att störa Henricson mer på något sätt. Så han kan upphäva blockaden och slappna av nu!
Annars är det en bra andemening din text förmedlar, låt oss fortsättningsvis vara snälla mot varandra här på poeter!
2010-11-24

  Mats Henricson
Kan bara instämma i dina kloka ord, tyvärr finns ju här en liten klick som förstör den fina stämning som annars skulle kunna vara ett faktum...
2010-11-24

  Bjarne Nordbö
Jag har mitt liv att tacka denna sida för. (läs gärna Dag 1)
2010-11-24

  Emme VIP
För min del är det nog terapi =) Men utan Poeter
hade jag inte fått ännu fler underbara vänner =)
Bra skrivet!!
2010-11-24

  mare VIP
Dina tankar ord stämmer...vi är ju människor med känslor..
2010-11-24

  lodjuret/seglare VIP
en text som talar direkt till läsaren, till skillnad från bara litet besviket mummel i skägget, det är vad man vill serveras onsdag förmiddag
2010-11-24

    Max Poisé
Finns det oriktiga poeter?

Vissa använder skrivande som terapi, andra skriver för de får näring av uppmärksamheten. Som sagt alla typer får plats, från samhällets alla skikt. Hur kul som helst, och framför allt skapar det en enorm källa till fantastisk lyrik och litteratur.

Ha det allra bäst.
2010-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson