Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter en promenad...




Till stormens försvar


Härligt att känna den friska vinden
som biter rejält i kinden

Bättre än när det är kvavt och hett
så kläderna klibbar av svett

Härligt med det mjuka, vita på marken
som gör att man glider på sparken

Bättre än nässlor allt annat ogräs
och myror och småkryp som inne kan ses




Bunden vers (Rim) av Susanne Ljung Adriansson VIP
Läst 336 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-24 19:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Avundas dig som kan njuta av vintern. Jag har verkligen försökt "göra en dygd av nödvändigheten" men misslyckats. Men om vintern vore kortare .. t.ex. bara i december och januari .. skulle den vara mer välkommen
2010-11-24

  Njord
Jag ler åt denna fint rimmade motsägningsdikt.
Bra slut!
2010-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Susanne Ljung Adriansson
Susanne Ljung Adriansson VIP