Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när jag blir ensam

ta min hand,
håll den hårt.

pussa min kind och säg att det blir bra.

släpp aldrig taget,
aldrig aldrig någonsin.

håll om mig när det blir svårt,
krama om mig när jag gråter
och viska vackra lögner i mitt öra,
jag skulle tro på allt..

jag säger det aldrig,
jag viskar det knappt
men jag tänker det varje dag.

jag älskar dig, mamma.

så ta min hand och
håll den hårt.




Fri vers av Ovillkorligt
Läst 246 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-24 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ovillkorligt
Ovillkorligt