Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Magkänsla

Jag skriver med magkänsla
rätt ut från mina tarmar
kommer mina ord




Fri vers av Eric R Ström
Läst 238 gånger
Publicerad 2010-11-24 22:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eric R Ström
Eric R Ström