Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill inte ha kallt




Kall vinter

 

Mörkt när man går, mörkt när man kommer
jag vet inte hur jag ska stå ut
har bara kalla händer och kalla fötter 
och en röd näsa liksom en strut

Vill inte frysa mer, inge mer snö
nu får det räcka - Du där uppe hör nu!
låt solen få skina ,  och ge oss lite tö 
snälla jag ber dig jag skakar ännu

Kalsonger, termobyxor,tumvanter ....... 
Nej - kortbyxor gillar jag!




Fri vers av Christin Lederman VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-25 14:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christin Lederman
Christin Lederman VIP