Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..fast en del skäms som hundar då.....


Även en MAN kan bli gråtfärdig.....

Även en MAN kan bli gråtfärdig
över allt elände som visas
men han "måste" hålla masken
raljera
bagatellisera
ignorera

"Det är inte mitt problem !"
standardsvaret
eller
"Det angår inte mig !"
kanske
"Varför bry sig ?!"

Men under varje HE-mans mask
finns det känslor, tro mig !
(Med några intelligensbefriade undantag !)

MANNEN har rätt till sina känslor
precis som alla andra
VISA dem ! Släpp LOSS dem ! DÅ är du en riktig MAN !

----




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Mats Henricson
Läst 275 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-25 21:19



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Håller med till 100%. Jag vägrar hålla igen. Varför skulle jag göra det? Vad har jag att förlora på att fördämningarna brister? Nada, amigo. Nada.
2010-11-27

  ULJO
En riktig man visar inte sina känslor med uppumpade muskler utan vi sina känslor. Att kunna fälla en tår i känsliga lägen är inget att skämmas för ens för en man.
2010-11-26

  Björne.H
Alldeles riktigt.
2010-11-25

  Simon Ray B
Så sant så sant...
2010-11-25

  Kalle.O
Ett Sverigekomplex skulle jag vilja påstå...
Bra skildrat!
2010-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska