Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En sommar för några år sedan Repis


Den stora paraden!

Vid E-4an på en gångbro.kunde man se, en solig sommardag!
En parad besående av!

Först kom 20000 motorcyklister.

Sen kom 15000 cyklister.

Sen kom 10000 nudister.

Sen kom 5000 buddister.

Sen kom 500 turister.
Sen kom 100 feminister.

Sen kom 50 pasifister.

Sen kom 10 statister.

Sen kom 1 minister.

Sen kom jag .







Prosa av Jean-Michel Orblin
Läst 360 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-26 05:04



Bookmark and Share


  firefire
hahahaha;) jo det vore en syn för gudarna;))
2010-11-29

  Carola Viola Hedelius VIP
hehe good one
2010-11-26

  Rune Thorsell
Längs trottoaren stod jag och de mina
jämte min hund, en tik, Josefina
viftade flaggor, från all världens länder
hurrade, jublade, klappade händer.
2010-11-26

  Anna*
*skratt* det hade varit något, du!
2010-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Jean-Michel Orblin
Jean-Michel Orblin