Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kriget

Det blev en blodspillan ändå
Fast att du lovade mig
att vara min för evigt

Mitt hjärta blöder
Det smärtar
Ännu minnen
Som rinner sig fram
inom mig

Hur kunde du mot mig
vacker, en ricktig kvinna
Jag förstår inte
Vart gick det fel
Jag vet svaret nu
Den dagen min fot
satte sig på syndens ställe
Den föddes till liv
igenom mig
Jag fall för den
dig
Du dog nästan min själ
Tack Gud för din nåd
Tack Pappa!




Fri vers av Carola Viola Hedelius VIP
Läst 373 gånger
Publicerad 2010-11-26 11:28



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Låt oss förtrösta på den blodspillan som ägde rum år 33 e Kr på Golgata kors.
2010-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Carola Viola Hedelius
Carola Viola Hedelius VIP