Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I min fantasi lever jag upp

I min egen värld sitter jag, njuter, tar på allt som är jag, upplever..

Skuggan över verkligheten når inte hit, här är allt bara underbart

Suger på drömmarnas karamell länge.. Dras tillbaka till vardagen

Fattig som en lus, men rik på fantasi och kärlek.. Glad..

 




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 211 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-11-26 14:59



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Bra, bra, bra..... att vara rik på fantasi är bättre än pengar...
2010-11-26

  Bjarne Nordbö
Bättre än så blir det bara ibland.
2010-11-26

  blaite
En rätt nice tillvaro alltså
2010-11-26

    ej medlem längre
I din fantasi..vill jag förlora mig *ler*
2010-11-26

  Seglaren
ja, din fantasi är en tillgång
en skatt
och ger ju en och annan text också
2010-11-26

  prinscess VIP
mmmm ja i drömmarnas värld kan man vara det man vill bra skrivet
2010-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish