Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sorg och Kärlek


Kärlekens Vals

Jag ser in i dina blanka ögon

Jag kan urskilja en sorg, stor nog att fylla en borg

En rinnande tår, visar mig dina inre sår
Och fast det gått år och år, ändå ärren i din själ består

Jag tar min hand för att göra din varm, jag lägger huvudet på din barm
Ditt hjärta slår sakta som om det brustit itu

Du går runt på vår jord som ett Levande lik, och likt en vampyr törstar du
Fast inte efter blod, utan efter kärlek

Du längtar efter smekande fingrar, som klingrar sig upp mot din hals
Du önskar att du fick dansa Kärlekens vals




Fri vers av Dexter Högdahl
Läst 241 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-26 16:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dexter Högdahl
Dexter Högdahl