Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du var som månen

När du kom in i mitt liv
så trodde jag att du var solen
för du bländade mig och gav mig värme
men med tiden så förstod jag
att du var som månen
kall. vit. och med sprickor i din yta.




Fri vers (Fri form) av Dexter Högdahl
Läst 293 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-17 03:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dexter Högdahl
Dexter Högdahl