Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

längtar tillbaka

Vad jag längtar tillbaka.
Tänk och vara 16 år igen.
Oskrivet blad och alla
möjligheter. Nu är inget
sig mera likt och jag hade
gärna sluppit all taggtråd
imellan.




Fri vers av dulores
Läst 313 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-12-02 19:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dulores
dulores