Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ateisten finner gudomlighet

Gud i himmelen

att jag träffat dig

före de andra

 

och fått lägga

all min kärlek

ensamt just hos dig

 

För första gången

allt jag söker

har roten just i dig

 

Men,

är du alltför ung

för mig den gamle dåren

 

Förlåt mig för mitt utbrott

Jag borde veta bättre

men du är evig,

absolut, 

om än utom räckhåll




Fri vers av Marlboroman/Hg VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-26 20:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marlboroman/Hg
Marlboroman/Hg VIP