Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Emedan solen och månen byter plats


Till toner av älskog
hör jag havet viska ditt namn

Min saknad
sår fåror av längtan i mitt sinne




Fri vers av Valdemar Anders
Läst 223 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-11-26 20:30



Bookmark and Share


  firefire
underbart vackert skriftat;) what a feeeeeeeeling;)
2010-11-29

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Skört och vackert. =)
2010-11-29

  thyra
Lyriskt vackert!
2010-11-27

  peter markurth
denna var skir, bra
2010-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Valdemar Anders
Valdemar Anders