Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordet

Ett ord är bättre än en smekning

men också hårdare än ett slag med knuten näve.




Fri vers av Marlboroman/Hg VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-26 20:44



Bookmark and Share


  peter markurth
sant
2010-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Marlboroman/Hg
Marlboroman/Hg VIP