" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till samlingen "Inom"




Din gnista av döden

I botten av varje människosjäl

finns en gnista av döden.

Den döljer ditt ego så alldeles väl

för du vill ju bli en av öden

 

beskriven i någon slags biografi

där arvet från dig finns i flöden.

I någon encyklopedi

där det står att du hade glöden.

 

Ack, kära kvinna

glöm allt det där.

Du kan inte vinna

mot hur det är.

 

Vi föds och vi lever

därpå vi dör

We ain’t forever

vad du än gör.




Bunden vers av Marlboroman/Hg VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-27 08:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marlboroman/Hg
Marlboroman/Hg VIP