Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Things in Swenglish

Once upon a time there there was a Swedish man
He went to a fine dinner as a gentleman

The man he learned the hard way
Two things that you never say:

I was so hungry that i have been eating in a fast fart.
You have a very good cock.


The things sounds just right
Well it might..
As long as you speak the Swenglish.. Right?






Fri vers av Valdemar Anders
Läst 356 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-07-14 18:18



Bookmark and Share


  Stjärnöga
Hahaha..
den var bra!

Det måste iaf ha blivit
en rolig middag
med många glada
miner efterpå! ;-)

Tack för att du
gav mig en rolig
kväll..
jag skrattade
så jag nästan
trillade av stolen ;-)
2011-07-30

  queenia
jo... hahahahaha
2011-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Valdemar Anders
Valdemar Anders