Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inom. Till Filip och Samuel i sin barnvagn. 7 juli 2009.




Två pysar sover

Två pysar sover

i allsköns ro

fjärran från från dagens elektriska hets.

 

I livets alkover

finns trots allt tro

men den är ej vår, utan barnets.




Bunden vers av Marlboroman/Hg VIP
Läst 327 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-28 07:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marlboroman/Hg
Marlboroman/Hg VIP