Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inom, den 19 juli 2009.




Utom mig

Utom mig

går jag den långa, svåra vägen

till ”mitt” Inom

och låter dagen stilla flyta fram,

då jag inte längre,

just där och då,

inte längre känner

utom mig.




Fri vers av Marlboroman/Hg VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-28 08:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marlboroman/Hg
Marlboroman/Hg VIP