Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inom, den 17 juli 2009




Knäppskalle

Knäppskalle

präntar

ur vacuum och leda.

Knäppskalle

väntar

på freda’.

 

Knäppskalle

skriver

för ingen och alla.

Knäppskalle

river

i svavel och galla.

 

Knäppskalle

flinar

Han drömmer och gråter.

Knäppskalle

pinar,

förlåter.

 

Knäppskalle

grymtar

i meningslöshet.

Knäppskalle

skymtar

inget ljus – vad han vet.




Bunden vers av Marlboroman/Hg VIP
Läst 455 gånger och applåderad av 10 personer
Utvald text
Publicerad 2010-11-28 08:23



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Man kan just undra över vem den där 'Knäppskalle' är? Om det är poeten själv, läsaren eller bara ett textjag vem som helst. En underfundig text att klura på och kanske komma tillbaka till och känslostorma en smula...
2010-11-28

  Countless
Åh gud vad bra!
2010-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Marlboroman/Hg
Marlboroman/Hg VIP