Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återblick

Seglar med blicken över snön, förundras av skönheten som bländar

Grenars verk i träden tynger under det gnistrande vackra.. Leendet

leker i ansiktet, tanken reser i tiden.. Lovikkavantar och röda kinder

i pulkabackens fart, snölyktor och änglar tills kylan fick oss att ge upp

Varm choklad inne i hemmets värme och en springande längtan till

 morgondagens gömda, nya.. Lekar med otrolig glädje, i minnet för alltid




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 218 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-28 09:56



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vacker och lekfull. =)
2010-11-29

  Suzy med punkterna
Nostalgiskt och med den varma CHOKLADEN SOM PRICKEN ÖVER I. Mycket fint
2010-11-29

  aol
så fint om barndom, vackert berörande
2010-11-28

  Lady Alassa
Barndom och solklara vinterdagar skildras här så fint
2010-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish