Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord eller bild

 

När jag målar

tycks orden

bli övermålade

 

jag finner

dem inte




Fri vers av Rachel Roth
Läst 376 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2010-11-28 11:08



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Målande beskrivning med hög igenkänningsfaktor
2010-12-01

    Tea Alex
Åh så bra beskrivet! Jag önskar jag kunde måla.
2010-11-28

  Mr Lindemann VIP
Höll på att skriva "målande bra"

Denna text är ju en att kunna måla in sig i ett hörn med
2010-11-28

    ej medlem längre
klockren.
2010-11-28

  Maria T
Bilden talar
utan ord.
Grattis
2010-11-28

  Michaela Dutius
En stark text...om orden som försvinner i bilden....
2010-11-28

    Jnåt
tur att vi kan finna dina ord.
2010-11-28

    ej medlem längre
kanske är målandet överordnat ord? kanske är det därför jag inte ens kan förmå mig att försöka måla...
2010-11-28

  thyra
Känner igen mig i dina ord! Fint ordsatt!
2010-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth