Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En blick framåt

Att öva sig i konsten på att utifrån sig se
Är inte alls så tokigt innan klockan blivit sné
Men luras inte av att frågan som du lägger fram
Är ställd utav dig själv i ljuset av att slippa skam

Rätt skönt att inte bry sig varje liten ledig stund
Och svara på små frågor medans båten går på grund
När frågorna är ställda utav dem som ej vill gott
Så skvallrar det om människor som tänker riktigt smått

Sätt ned en fot och gör så att det mörka blir helt tömt
Ta ny adress och uppge att ditt efternamn är glömt
Sök upp det som du tror kan alstra kraft och energi
Se till att framtidsmåsten ler och tankens kraft är fri




Fri vers av Tony Wallgren
Läst 356 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-28 12:23



Bookmark and Share


  mare VIP
Denna dikt var jättebra !
2010-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Tony Wallgren
Tony Wallgren