Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt kan hända i en enkel dans...


Morbid walz

dansar stas
i slutna cirklar
transar räls
i givna flikar

hasar masar
framför min vals
i takter som ingenstans

och allt blir som jag tänkt mig

njuter loss
i rullat grus
kastar fri ankars kval
baxnar bort
flinka flin

överröstar fulla götar
blåser bort andra gökar
i krafter som finns någonannanstans

och allt blir som jag tänkt mig

stannar upp
i skruvna delar
tramsar runt
i movade musar
på jakt efter flera busar

framför min akt
till dom alla i givakt
i krutet som fanns häromkring

och allt blir som jag tänkt




Fri vers (Fri form) av T.R Ekman
Läst 508 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-28 16:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman