Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku första advent

Ett stearinljus

brinner en stund varje dag

fyra i staken

YM Bohman-10




Bunden vers (Haiku) av Njord
Läst 257 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-28 19:44



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Värmande ljuv haiku!!!tack för den underbart fint!!
2010-11-29

  ULJO
Vi går en stämningsfull tid till mötes
2010-11-29

  lodjuret/seglare VIP
tycker mig känna värmen från innehållet i texten
2010-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER