Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar i hörnet. 19 juli 2009.




Jag ville dela ut dig

Jag ville dela ut dig

till så många andra

som jag vet fattas någon som du.

 

Jag ville så ditt frö

i alla tegarna jag gått

att lämna blomsterängar bakom mig.

 

Jag ville sätta ut dig

som en stjärna på den himmel

där nya stjärnor sällan föds.

 

Fast, i min egoism,

behåller jag dig själv

att fröjdas, rusas av.




Fri vers (Fri form) av Marlboroman/Hg VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-11-29 16:56



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Vacker dikt den här!
Tegarna...hade glömt bor att jag kom ihåg...fint ord!!
2010-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Marlboroman/Hg
Marlboroman/Hg VIP