Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart snö

 

Svart snö faller

sotsvart blir allt
sorgligt att se
säg mig vad det är som händer
sån snö har jag aldrig sett förut

sätter på radion
sägs ingenting om svart snö

stressen stiger i
samma stund
som jag förstår att
svarta flingor faller därför att
små människor manipulerat, kompromissat
smutsat ner, förstört allt
som var vackert på
soliga, vackra moder jord

såg ändå  inte detta som slutet
sa alltid att jag trodde det
skulle bli våldsamt

svart snö faller

 

svart snö

 

som släcker solen


P.G 2010-11-30

 




Fri vers av Peter G VIP
Läst 497 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-30 12:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Din text får mig att tänka på "koka grodasyndromet" sakta men säkert och nästan omärkligt låter vi naturen dö-och vi med den.
Mörk text,men viktig fråga detta!
2010-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Peter G
Peter G VIP