Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna skrevs för 3 år sedan men är lika aktuell än idag


Voffor gör di på detta viset?

Var gång jag skall ställa min tallrik i diskmaskinen på jobb, har alla andra börjat ställa tallrikarna i början. Jag får nästan alltid sträcka mig över alla tallrikarna för att kunna nå det lediga facket längst in. Har man då långarmad skjorta som jag så blir man ibland lite kladdig på manschetten. Varför kan de som kommer före mig aldrig börja längst in?

Samma fenomen inträffar om du skall parkera din bil på ett köpcentrum eller i ett p-garage Alla vill så nära som möjligt så man slipper gå. Dessa människor går sedan på gym eller springer i skogen, men gå från en parkering går inte. Helst skall man parkera utanför dörren, varför?

Var gång jag skall ta strykjärnet och stryka, så är det alltid tomt på vatten. Har vattnet tagit slut eller är det någon som inte vill fylla på det när det tar slut. Man kanske inte vet hur man gör men det är alltid likadant, varför.

De som läst vad jag tidigare skrivit vet att jag inte gillar miljöpartiet och alla miljöfundamentalister något vidare. Dessa människor skall inte få bestämma hur jag vill leva mitt liv, det enda liv jag har. Jag tänker inte be om ursäkt till någon för att jag lever som jag gör. Vem är det som säger att de har rätt, har dessa människor och våra politiker ensamrätt på att tolka sanningen eller vad som är bäst för miljön. Tänk om det skulle visa sig om några år att de har fel.

Undras om det är någon politiker som kan förklara varför vi skall betala så mycket skatt på el och bensin, varför gör de så mot oss?

Nu skall jag gå och dricka lite av min nya favoritdryck, radler. Det är hälften öl och hälften citronlemonad, skål ta mej fan.




Övriga genrer av Lars E Jönsson
Läst 129 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-30 13:01



Bookmark and Share


  Tini Tut
Miljöpartiet är inte alls vad folk tror att det är.
Fast det låter ju bra.
Jag håller med dig.
2010-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson