Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är alltid värre framåt småtimmarna



Jag vaknar om natten
svettig och febrig

Totalt nere i
saknadens branta ravin
undrar jag hur jag ska kunna ta mej upp
till kanten igen

Mina händer kupar sig
runt bröst som inte finns
Mitt bultande stånd
ropar efter ditt kön
min mun efter din ljuvliga mun

Vill känna din smak
Vill känna din lukt


I saknadens eufori





Fri vers av Valdemar Anders
Läst 277 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-05 21:07



Bookmark and Share


  * MARY *
gillar...;)
2011-02-17

  Katinka VIP
Äkta text fylld av åtrå. Bra!
2011-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Valdemar Anders
Valdemar Anders