Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

repris




Fattar ni nåt?

Att se eller synas är det att finnas till?

Andas genom jordens yta, att skrida över löv

en blöt höstdag.Sträcka fingrar genom intet

till en ny dimension och fånga stjärnors virvlar

genom rymd och tid.. Lockas av evighetens mysterium

Var slutar vi förundras över billig existens?

Rikt om svarta hål bär universum upp sin kropp

Vi glider i slutna cirklar över öppet hav

Brustna själar hittar livets djupa brunn

Vi andas gemensamt i livets lek

Bortom existensen




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 294 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-12-01 11:31



Bookmark and Share


  blaite
Hur ska man förstå livet liksom
2010-12-01

  Junitvillingen
Mycket fin poesi detta. Att finnas till är en gåva så stor att det är svårt att fatta...nåt alls...;-)))
2010-12-01

  Peter Olausson VIP
friskt bubblande vatten från en bäck, det tänker jag på när jag läser din text. Den är frisk, du uttrycker det fantastiska i att faktiskt finnas till. Glad åt det!
2010-12-01

  Bjarne Nordbö
Jag försöker....fatta nåt....tror att jag bara finns....i varje andetag.
2010-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish