Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi dansar på taggar

ja jag dansar
älskling
jag försöker
hitta
rytmen i musiken

som går bara en aning
för fort för mig

ja jag dansar
så gott jag kan
rör på fötterna
till den där
hemska musiken

som måste spelas av en
döv jävulsdyrkare

ja jag dansar
för mitt liv älskling
jag försöker
men dessa skor
åh skorna

som skär in måste vara gjorda
av en sadist


jag vill inte
nej jag blir så trött
jag vill sätta mig ned
och låta musiken
ta slut
jag vill inte dansa mer
älskling
jag svimmar snart
snälla sluta dra mig
runt på ditt
taggiga dansgolv




Fri vers av Nette
Läst 274 gånger
Publicerad 2010-12-01 18:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nette
Nette