Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag faller på knä

Det ögonen inte ser i rätt tid

slår som ett riktigt bakslag

i en uppriktig, smärtsam sanning

Hjärtat blöder, själen skaver

Rädslan sköljer i vågor

Magen vänds ut och in

Du besitter mina tankar

det går hårt mot min kropp

Jag faller på knä..

Jag är besegrad...

För tillfället




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 278 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-12-01 18:35



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Underbar dikt!
2010-12-01

  Seglaren
dramatisk & bra flyt
Applåd
2010-12-01

  blaite
Kanoners
2010-12-01

  PPQ
jättefina texter som du skrivit på sistone detta är inget undantag
2010-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish