Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Prästens hår halverat

Jag delade på prästens hår
när jag skulle hjälpa till
och paketera.
- Åh nej! hon skrek
när hon såg vad jag gjort
med fina saffransbrödet.
- Det skall ju vara helt, men om
halvorna jag lägger hop
då syns det inte mera.
Jag svalde hårt för jag visste ju
att halvorna inte alls var "hela".




Fri vers av Lars Svedin VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-01 18:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP