Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hos dig

Jag är gosig och trött.. Sliten och mjuk

Borrar in min näsa mot din hals, känner din värme

Sängen doftar oss och rena lakan, sömnen leker

Lämnar spår av drömmar i vår verklighet..

Jag låter mig vaggas av tryggheten i din röst

Jag somnar snart.. I din famn.. Den är kärlek

 

 




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 248 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-12-01 19:06



Bookmark and Share


  Seglaren
fint & ömt
utan att bli så banalt
Applåd givetvis
2010-12-01

    ej medlem längre
Mmm..låter som om harmonin infunnit sig... *ler*
2010-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish