Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när jag visade brösten för trafikpolisen:100 ord

alla vi som skriver, lever ju inuti, de andra kanske är aningen mer utanpå.

själv är jag så djupt ner att jag sällan är "hemma". en dröm jag har,  det är inte en sexuell dröm, utan en önskan att chocka, kanske för att vakna upp själv - för inte är det väl så trevligt här nere i själsdjupet. snårigt. krångligt. mörkt.

så jag drömmer ofta som egenterapi. (högsta drömmen är att vara en såndär helt vanlig gardinfru som jobbar inom hemtjänsten och pratar skit om de andra utan att reflektera). men nu är det som det är och de 100 är slut.




Fri vers av sol
Läst 1324 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2005-12-04 11:16



Bookmark and Share


  ordterroristen
ordmagi, snillrikt användt språk som sammanfattar en hel målgrupp i ett ord; gardinfruar. Ja, just det ordet var skickligt komponerat. Övrigt en helt okej lite udda 100 ordare.
2007-09-25

  Dan Linder
Jag älskar ditt sätt att ringa in typer, karaktärer, grupper med ett enda träffande ord. "Gardinfruar" är genialt, hörru. Jag ser dem framför mig. Och även jag lockades in på den här texten eftersom titeln lovade gott! :-)
2005-12-10

    Roger Magnusson
Det går inte att både tänka och vara lycklig.
Inte i den här världen.
Inte med min simultanförmåga iaf.
2005-12-06

  leopardia
nu är det som det är... du fångar mig... och inte är det så trevligt i själsdjup och snår... och titeln...
du är bra du...
2005-12-05

  Propella
Vilken titel! *skrattar förtjust* Och vilken jäkla text! Den här är din bästa 100-ordare hittils!
2005-12-05

  Jenny Karlsson
Jag gillar verkligen detta. En rolig titel och en text som inom de 100 orden säger mycket
2005-12-04

  Jessi
Titeln är den absolut bästa!! *asg* Fy fisken vad jag skrattade
2005-12-04

    jahapp
Hur fan fick du till det här stycket:

"(högsta drömmen är att vara en såndär helt vanlig gardinfru som jobbar inom hemtjänsten och pratar skit om de andra utan att reflektera)."

Gardinfru....hur bra som helst!!!!! ...å hur roligt som heslt...pratar skit om de andra utan att reflektera...kan inte sluta garva här!
2005-12-04

    jahapp
Hur fan fick du till det här stycket:

"(högsta drömmen är att vara en såndär helt vanlig gardinfru som jobbar inom hemtjänsten och pratar skit om de andra utan att reflektera)."

Gardinfru....hur bra som helst!!!!! ...å hur roligt som heslt...pratar skit om de andra utan att reflektera...kan inte sluta garva här!
2005-12-04

  Daniel_78 VIP
men du..här var ju inget naken...ser butter ut..
eller ja det var kanske lite =) braigt!
2005-12-04

  himlens hemlighet VIP
den här är ju helt underbar! titeln kunde inte vara bättre och jag blir inte precis besviken av resten...tvärt om...och slutet...slutet är en 100 poängare...du är en sol du...och lyser upp...tack!
2005-12-04

  Smultris
men vart e brösten då???????? ;);););)
2005-12-04
  > Nästa text
< Föregående

sol
sol