Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Dig..

Bitvis samlande, en bild av dig. Önskar en hud, på riktigt att smeka

Smakande på dina skrivande ord, växer jag i skuggan av din fantasi

Önskan som lever genom mina andetag ända fram till dig.. Blicken över din längtande kropp, sökandes min.. Letande efter hjärtats slag

Kärlekens magi, redo att ge oss sanningen om passionen som väntar

Darrande, skälvande mot dig.. Ger dig mitt inre, min åtrå och hemlighet

Till dig.. Till dig min själs längtade går mina eviga tankar..

 




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 227 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-12-02 15:29



Bookmark and Share


  peter markurth
tack för den undrbara dikten
2010-12-03

  Suzy med punkterna
Längtande vackert!
2010-12-03

  queenia
håller med Ulf.. Mon Dieu! vad du är bra... :)
2010-12-03

    ej medlem längre
Mon Dieu!! Detta var kärleksord att förvalta för var och en som har lyckan att läsa dem
2010-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish